Huset 14.10.12

I dag skulle vi bestemme oss for korleis kassa til å flise inn badekaret skulle vere. Det var vanskeleg å bestemme seg. Praktisk eller fint og symmetrisk?..

Det er bestemt at mosaikkflisane som kjem utanfor badekaret og dusjen skal fjernast og leggast vanleg flis istaden. Eg syns det er veldig rart at folk trur vi vil ha mosaikkfliser lagt utanfor. Hadde det vore lagt i eit møster som var laga til for å vises så hadde det vore greit. Etter planan vi skulle ikkje ha mosaikkfliser ved sluken i det heile, kun evt. akkurat i omårdet rundt om det var nødvendig.

Elles er parketten ferdig lagt!:) Trappa skal monterast på onsdag, så på torsdag begynne eg å vaske oppe i 2.etasje. Forhåpenlegvis er veggen under trappa ferdig på fredag, slik at Vidar kan starte å legge strie og sparkle. Vi må flytte inn i slutten av mnd. berre 2 veker til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *