Feiring med middag

I dag for eg, Vidar m/foreldre på Brasseriet hass Ivar for å feire at eg har fått meg jobb:)

Det var kjekt og maten var ganske god. Meny-opplegget var ganske likt tapas, men det var med fisk og kjøttbitar m/tilbehør. Det var litt vanskeleg å vete kor monge bitar kvar trengte, so vi ba servitøren om at dei skulle lage til mat til 6 personar. Vi syns kanskje det var litt lite det som vart servert, ikkje ein porsjon ein et seg godt mett på. På førehand hadde vi fått beskjed om vi berre kunne bestille meir om vi ville det. Det vart ikkje nødvendig syns vi sidan vi skulle ha dessert.

Til dessert åt eg Crème Brûlèe. Den var veldig god. Eg har aldri smakt det før, so no måtte eg gripe sjansen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *