Overraskelse babyshower for venninne

I kveld var eg på overraskelse babyshower for Janita 🙂 Vi var ein gjeng samla hos Ragnhild. Dette var ein kjekke kveld, kom litt før kl. 20 og for kl. 02. Det er ei stund sidan eg sist fann på noko at med dei, snart 2 mnd.

Eg var ikkje med på bleiekaka dei fleste ga til Janita, so eg sydde ei sansepute. Dessverre gløymte eg å ta bilde før eg hadde pakka den inn Muleg det kjem eit bilde om eg får tak i bilda frå babyshoweren.

Sanseputa laga eg i størrelsen 13-14 cm. Eg var litt spent på om den vart veldig lita, men str. var ganske passeleg. Fargane var for det meste grøn og lysegrøn/blå med litt rundingar som mønster. Band hadde eg ikkje det store utvalget av: grønne, lyseblå og svart/kvit. Men eg vart vertfall ganske fornøgd med tanke på at det var den første sanseputa eg har laga 🙂 Inni sanseputa putta eg vatt og litt bakepapir for å få litt lyd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *