25-årsdagen min!

I dag feira eg bursdagen min!

Far min, Martin (lisjebroren has Vidar) og foreldra has kom på kaffe og kake. Faren til Vidar hadde laga kake:)

Kaffebesøk
Vidar, Linda, Bjørn og Ottar Arne

På kvelden hadde eg bursdagsfors. Til mat serverte eg grandis og pølse m/brød utover kvelden:)

Vidar og Bernt
Vidar og Bernt
Elisbet og Jon Arne:)
Elisbet og Jon Arne:)
Vidar og Holly
Vidar og Holly
Tom Andre og Rose
Tom Andre og Rose
Sara og eg:)
Sara og eg:)

Vi for ut på Skibet etter eit veldig kjekt fors:)

Etter Skibet for vi bort på Napoli og åt rollekebab. Eg kjøpte også ein pommfri også sidan eg syns rollekebab manglar ein eller anna smak. Dinne gongen var rollekebaben veldig god, men eg vart litt betenksom når eg såg på kjøttet. Kjøttet var ikkje brunfarga, det var lyst. Kanskje brukar dei svin eller kyllingkjøtt? Tidlegare har dei hatt brunt kjøtt. Det positive var vel at maten vart sunnare med lyst kjøtt:)

Eg hadde ein super dag!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *