På kafe og filmkveld etterpå at med veninner

I dag var eg på kafe at med Ida, Anna, Janita og Iselin.

Eg kjøpte mocca caffe og baguett:) Dei hadde desverre ikkje meir kylling, so det vart reker på baugetten istaden.

Seinare på kvelden for eg og Anna til Janita for å sjå film. Eg var svolten so eg kjøpte meg ein hamburgermeny då vi leigde film:) Det er so godt med hamburger og chips!

Vi såg komedie-filmen The Proposal og den likte vi alle:)

The Proposal
Foto: filmweb.no

Filmen handlar om den energiske forlagskonsulenten Margaret (Sandra Bullock) som risikerer å bli utvist til hjemlandet Canada og erklære  snartenkte til sjefane at ho er eigentleg forlova med assistenten Andrew (Ryan Reynolds), som er uvitande om dette. Andrew går med på dette. Dei må so reise for å besøke familia….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *